Praktijk Synthese werkt volgens de Basic Trust methodiek.
Basic Trust praktijk Den Bosch

Het kind weer vooruit helpen

Praktijk Synthese is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen bij hun ontwikkeling en van ouders bij de opvoeding. Bij Praktijk Synthese kunt u ook terecht voor diagnostisch onderzoek naar de oorzaken van stagnatie in de ontwikkeling en problemen in gedrag. De praktijk werkt samen met scholen en zorgprofessionals. De praktijk is gevestigd in Den Bosch.

Wanneer een kind niet lekker in zijn of haar vel zit en vastloopt in de ontwikkeling, op welk gebied dan ook, is het van belang om te onderzoeken waar dat aan ligt en wat er voor nodig is om het kind weer vooruit te helpen. Ouders spelen hierbij een belangrijke rol en kunnen soms ook wel een steuntje in de rug gebruiken bij de opvoeding.

Doordat kinderen en ouders weer verbinding krijgen met hun eigen krachten, is verbetering van hun situatie mogelijk. Door het ontdekken en eigen maken van nieuwe inzichten en vaardigheden, kunnen kinderen en ouders op eigen kracht weer verder.

In mijn praktijk werk ik met verschillende behandelmethodes, afhankelijk van wat voor het betreffende kind en de ouder(s) passend is. Wat passend is bespreken we samen tijdens de start van het begeleidingstraject in het intakegesprek. Tijdens het begeleidingstraject is bijstelling van het afgesproken plan altijd mogelijk.

Kan ik iets voor u, uw kind, of uw leerling betekenen, wilt u een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek, neem dan vrijblijvend contact met mij op.